کسب درامد با اپلیکیشن هفتادسی

هفتاد سی اپلیکیشنی برای خرید محصولات اعتباری مثل شارژ و بسته های اینترنت است که هفتاد درصد از سود این بازار را به کاربران خود می دهد

کسب درامد با اپلیکیشن هفتادسی

هفتاد سی اپلیکیشنی برای خرید محصولات اعتباری مثل شارژ و بسته های اینترنت است که هفتاد درصد از سود این بازار را به کاربران خود می دهد

کسب درامد با اپلیکیشن هفتادسی

1. از سایت یا کافه بازار اپلیکیشن 7030 را دانلود کنید.

https://7030.ir/download

2. با وارد کردن شماره همراه و با کد معرف:

c7030

در برنامه ثبت نام کنید.

3. اکنون میتوانید از تمام امکانات برنامه مانند خرید شارژ و بسته های اینترنت و کارت به کارت و پرداخت قبوض استفاده کنید.

4. با ساختن کد معرف برای خودتان و دعوت دیگران از تمام تراکنش ها سود دریافت کنید و به مرور زمان درامد بالایی کسب کنید.

شماره ی همراه شما، کد معرف شماست. میتوانید نام دلخواه تان را به عنوان شناسه‌ی دعوت بسازید. اگر سایت ، کانال یا پیج یا مشتری دارید نام برندتان را برای شناسه دعوت استفاده کنید. تبلیغات اختصاصی به شما داده می شود تا منتشر کنید.

5. ما، در اینجا در کنارتان هستیم و به تمام سوالات شما پاسخ میدهیم.

موفق و سربلند باشید

بایگانی
آخرین نظرات

کاهش قیمت ارز و سکه

سه شنبه, ۱۰ مهر ۱۳۹۷، ۰۱:۲۵ ق.ظ

Image result for ‫دلار‬‎

در پی صدور بخشنامه جدید بانک مرکزی برای تامین مصارف ارز خدماتی و ادامه رونق بورس تهران، قیمت دلار و سکه در بازار آزاد ایران سیر نزولی به خود گرفت.

در جریان معاملات روز دوشنبه بازار آزاد ارز و طلای ایران، همزمان با افزایش عرضه، بهای هر دلار آمریکا و هر قطعه تمام سکه طلا حدود ۱۳ درصد کاهش یافت.

دو روز پیش و در پی ثبت رکورد ۱۹ هزارتومانی برای دلار آمریکا، رؤسای قوای مقننه، قضاییه و مجریه ایران به بانک مرکزی اجازه دادند تا به منظور مدیریت بازار آزاد ارز از طریق بانک‌ها و شبکه صرافی در این بازار دخالت کند.

بر همین اساس بانک مرکزی ایران با صدور بخشنامه‌ای از ۱۱ بانک خواسته تا در صورت عدم امکان حواله ارزی، نسبت به تخصیص ارز اسکناس به نیازهای خدماتی مردم اقدام کنند.

با این وجود این نیازها در ۱۰ مورد محدود شده است. مواردی که از اردیبهشت ماه گذشته و همزمان با اعلام سیاست ارز تک‌نرخی به عنوان نیازهای ارزی واقعی و قانونی مردم اعلام شده است. مواردی از جمله تامین ارز دانشجویی، تحصیلی و تحقیقاتی به همراه ارز درمانی، هزینه شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خارج از کشور نهادهای دولتی.

اما انتشار این خبر با این عنوان که از این پس بانک‌ها و صرافی‌ها به تمامی نیازهای خدماتی مردم ارز اسکناس تخصیص می دهند، فضای روانی بازار آزاد ارز ایران را تحت تاثیر خود قرار داد.

در همین حال شبکه صرافی نیز با هدف تجدید ذخایر اسکناس خود از برداشت عمومی بازار از چشم‌انداز افزایش عرضه ارز توسط بانک مرکزی، استقبال کرد و با کاهش قیمت‌های خرید خود شتاب روند نزولی قیمت‌ها را افزایش داد.

منبع: سایت رسمی بورس تهرانروند صعود شاخص کل بورس تهران طی ۴ ماه گذشته منبع: سایت رسمی بورس تهران

مطابق گزارش خبرگزاری‌های ایران، فروشنده‌های عمده ارز در معاملات روز دوشنبه عموما فعالان غیرحرفه‌ای بازار بوده‌اند که تحت تاثیر هیجان بازار تلاش می کردند، پس‌اندازهای ارزی و دلارهای خانگی خود را زودتر به فروش برسانند.

همچنین طی دو ماه گذشته شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران حدود ۸۰ هزارواحد رشد کرده و به بیش از ۱۹۰ هزار واحد رسیده که به منزله بازده متوسط ۷۰ درصدی بازار سهام است.

آغاز دوره تصحیح قیمت سهام شرکت‌های ایرانی نسبت به سقوط ۳۷۰ درصدی ارزش پول ملی طی یکسال گذشته، موجب استقبال دارندگان نقدینگی از کسب سود از این دوره گذار بازار سهام ایران شده است.

بدین ترتیب با افزایش عرضه ارز، قیمت هر دلار آمریکا با حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تومان (معادل ۱۳ درصد) کاهش به ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان رسید. این نرخ در داد و ستدهای روز یکشنبه نزدیک به ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان بود. قیمت هر یورو نیز با ۲ هزار و ۶۰۰ تومان کاهش به ۱۷ هزار و ۲۰۰ تومان تنزل کرد.

در همین حال بهای هر قطعه تمام سکه طلا نیز با حدود ۶۰۰ هزار تومان کاهش به کمتر از ۴ میلیون و ۴۰۰ هزارتومان رسید.

برخی از فعالان بازار ارز معتقدند که همزمان با افزایش قیمت جهانی نفت و نیز پیش از بازگشت تحریم خرید نفت ایران از سوی آمریکا که کمتر از یک ماه دیگر رخ خواهد داد، نرخ دلار در بازار آزاد ایران سقف جهش خود را سپری کرده و در کوتاه‌مدت این بازار چشم‌انداز رشد بیشتر را ندارد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">